Følg mig på Instagram

❤️

#papercut #cutup #instapoetry #poesi #klippeklistre #kærlighed
...

April er et vindpust 💮 ...

Sidste år skrev jeg om mørke hver dag i februar. Det kunne være et digt eller en samtale, flere kapitler langt eller en enkelt linje. Det eneste benspænd var at jeg igen og igen skulle vende tilbage til det samme emne og undersøge det på en ny måde. Jeg endte med et meget langt dokument og en hel masse tekster jeg ellers aldrig ville have skrevet. Før det skrev jeg om bjerge. Første gang var det kysten. I år er det kroppe.

Jeg elsker at skrive sådan. Uforpligtigende og legende, mens jeg øver mig på disciplin.
Skriv med hvis du har lyst <3

#kroppeifebruar #poesi #instapoetry #tegnersmuseum
...

Der giver mig simpelthen små prik af lykke, at min lille bog stadig får nye venner ude i verden. Selv nu - mere end to år siden jeg fejrede udgivelsen. Venner der ser og forstår den og endda giver så fine ord med på vejen. Så fine at jeg blev nødt til at dele dem.
Det er jo ikke alle gråvejrsdage, der lige bringer sådan en varme med sig.
Tak ❤️

#Repost @denkroelledebibliotekar
• • • • • •
Min veninde anbefalede mig denne, fordi den handler om sorg - et emne jeg aldrig bliver træt af. Den er placeret i ungdomsafdelingen, men kan altså også sagtens læses af voksne. Den handler om hvad der sker når sygdom ubarmhjertigt ødelægger liv og hverdag. Den er skrevet med virkelig få ord, og alligevel rammer den plet og går lige i hjertet. Den er smuk, ærlig og sårbar. Tak for anbefalingen @camtoft, det er en af de bogperler jeg nok aldrig selv havde fundet ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️/5 #bogsnak #bogperle #kiggernedfalderop #bookstsgram
...

Jeg har aldrig forstået lyrik. Eller jo, men jeg har aldrig forstået hvordan man skulle skrive det selv. Ikke før jeg pludselig sad med en saks i hånden.
Nu kan jeg nemt bruge timevis på de samme seks linjer, bladre efter ord, se mønstre og bogstaver der ligner hinanden, flytte små papirstrimler frem og tilbage og fylde hele skrivebordet, før jeg ender et sted som her.
Det er utroligt at kunne opdage sproget på ny, når man aldrig har beskæftiget sig med andet ❤️
#poesi med #klipperi
...

Af og til er man ensom, og som forfatter kan vejen til ensomheden nem. Man er meget alene, sidder med sine egne ord i sine egne tekster, og mødes kun sjældent med kollegaer.
For det meste. For man kan også skrive sammen med andre.
Det har jeg introduceret mine forfatterspirer for i dag. Og selvom man gerne vil, kan det være svært at skrive sammen. At lukke andre ind i sit skriverum er ikke nemt, men når det lykkes, kan der opstå ret vidunderlige ting.Og der kan blive grinet så stolene vælter!

🌱❤️🌱
...

Tog der triller gennem grå skyer med mig indeni. Jeg er ikke grå, selvom smilet gemmer sig bag den fine kindfugl fra @magilaboratoriet ❤️
Jeg kommer nemlig lige fra trekløverskolen i Frederikssund, hvor stjetteklasseseleverne gemte på historier om ræsersnegle, lillebrødre til salg og efterlysninger på cheeseburgere, da vi endelig fik afsluttet vores forløb der blev skåret i stykker af nedlukningen.

Dog ikke uden
#huskunstnerordningen og #statenskunstfond samt den magiske @frustokholm der får ting til at ske

(Bare rolig cheeseburgeren blev fundet igen, selvom der både måtte wrestles med koalaer og udloves findeløn)
...